Καθαριστικά ECOLAB

Σκούπες ατμού KARCHER

Συσκευή Όζοντος Camelot

Ενημέρωση για την ασφαλή και υγιεινή λειτουργία του ξενοδοχείου μας

Εκ μέρους του ξενοδοχείου Kleopatra, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι το η περιοχή της Δυτικής Μάνης δεν σημείωσε κρούσματα της ασθένειας covid-19 και παραμένει ένας ασφαλής ταξιδιωτικός προορισμός.

Προτεραιότητά μας είναι πάντα η ασφάλεια των πελατών μας.

Σχετικά με αυτήν την πρωτόγνωρη κρίση δημόσιας υγείας, το ξενοδοχείο μας παρακολουθεί στενά τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας που εκδίδονται από εθνικές και διεθνείς αρχές (ΕΟΔΥ, WHO, ECDC). Λαμβάνουμε λοιπόν όλα τα απαραίτητα μέτρα συμμόρφωσης με τους κανόνες υγιεινής και κοινωνικής αποστασιοποίησης, ώστε να προστατέψουμε την ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών μας.
Έχουμε ορίσει συντονιστική ομάδα και σχέδιο δράσης για την πρόληψη εμφάνισης και την αποτελεσματική διαχείριση των πιθανών ύποπτων κρουσμάτων για τον περιορισμό της επέκτασης στο προσωπικό και τους φιλοξενούμενους σύμφωνα με τις συστάσεις του ΕΟΔΥ.
Το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί στην τήρηση του πρωτοκόλλου του καταλύματος και συμμορφώνεται αυστηρά με τα βασικά προστατευτικά μέτρα κατά του COVID-19: τήρηση υγιεινής χεριών, σωματικών αποστάσεων από τους φιλοξενουμένους και το λοιπό προσωπικό, σε όλους τους χώρους εργασίας και τους χώρους του ξενοδοχείου.
Το ξενοδοχείο διαθέτει Πιστοποιητικό Υγειονομικής Ασφάλειας.
Στην προσπάθεια μας να διασφαλίσουμε  ζητάμε την κατανόηση σας και την συμμετοχή σας στη νέα καθημερινότητα.

Πρωινό
Σερβίρουμε το πρωινό  στο δωμάτιό σας συγκεκριμένη ώρα που θα επιλέξετε εσείς.

Καθαριότητα
Η καθαριότητα όλων των χώρων του ξενοδοχείου γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, με απορρυπαντικά και απολυμαντικά ECOLAB καθώς και με την χρήση υποχλωριώδους νατρίου (χλωρίνη).
Τα δωμάτια καθαρίζονται κατόπιν αιτήματος του πελάτη και απολυμαίνονται με σκούπα ατμού KARCHER σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες > 80°, Συσκευή Όζοντος της Camelot και με απορρυπαντικά και απολυμαντικά ECOLAB.
Ο ιματισμός του ξενοδοχείου πλένεται σε συνεργαζόμενο καθαριστήριο τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες άνω των 60 οC (πλύση και στέγνωση). Το προσωπικό του Housekeeping είναι εξοπλισμένο με όλο τον προστατευτικό εξοπλισμό που ορίζουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Check In & Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο
Στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου μας υπάρχει η κατάλληλη σήμανση για την διατήρηση απόστασης 1,5 μ για την προστασία των πελατών μας κατά τη διάρκεια του check-in και άλλων περιστάσεων, όπως. Θα σας προτείναμε να αποφύγετε την χρήση εγγράφων για την επικοινωνία σας εντός του ξενοδοχείου.

Οι κανόνες υγιεινής Hotel Apartments Kleopatra με μια ματιά!

Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα με πυρετό ή συμπτώματα COVID-19.
• Παρακαλούμε ακολουθείτε πάντα τον κανόνα ΧΑΜ (Χέρια-Απόσταση-Μάσκα).
• Συστήνουμε στους επισκέπτες μας να τηρούν απόσταση ενάμιση (1.5) μέτρου από τον επόμενο σε σειρά προτεραιότητας.
• Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται συνεχώς
• Θα βρείτε αντισηπτικά χεριών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
• Παρέχουμε στους επισκέπτες μας μάσκα προσώπου.• Επισκέπτες πέρα των πελατών που διαμένουν στο ξενοδοχείο δεν επιτρέπονται.

Εκτιμούμε κάθε επισκέπτη που μας τιμά με την παρουσία του στον προορισμό μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ που συνεχίζετε να μας υποστηρίζετε αυτή την περίοδο.

Όπως πάντα παραμένουμε άμεσα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία τηλεφωνικά στο (+30) 2721077538, (+30) 6978512477 ή μέσω e-mail στο info@kleopatra.gr.

Με εκτίμηση και αίσθημα ευθύνης,
Η Διεύθυνση και το Προσωπικό του

Hotel Apartments Kleopatra

Πιστοποιητικά Ξενοδοχείου.

Κάνετε κράτηση απευθείας μαζί μας.